Terugkomst Wijmond

Go down

Terugkomst Wijmond

Post by Wijmond on Wed 18 Jan 2017 - 14:49

Wijmond was geruime tijd buiten Holland geweest. Hij was Holland even moe en besloot een avontuurtje naar Scandinaviƫ te ondernemen. Na een aantal maanden in Denemarken te hebben gewoond, liep het avontuur op een deceptie uit. Hij besloot daarom terug naar huis te gaan. Hij was aangekomen in Leiden met Droogi. Direct erna begaf hij zich richting Weesperkarspel.

Zijn paard Cosimo was in de maanden van zijn afwezigheid goed onderhouden. Cosimo was blij hem weer te zien, hij sloofde zich uit door rondjes door het weiland te rennen en een aantal keer indrukwekkend te steigeren. Ze waren verenigd en gingen tezamen op weg naar Weesperkarspel.

Bij aankomst zag hij Conrad. Conrad zag hem aankomen, ging voor de poort staan en zei:


Goedemiddag Heer, de reden van uw bezoek?

Wijmond kreeg een glimlach op zijn gezicht Conrad, kijk eens goed

Bij het horen van Wijmond's stem, kwam de bekende lach op het gezicht van Conrad. Wijmond moest toegeven dat hij zijn haar in de afgelopen maanden niet had geknipt.

Wijmond

Posts : 55
Join date : 2015-12-14

Back to top Go down

Re: Terugkomst Wijmond

Post by Conrad on Wed 18 Jan 2017 - 21:54

Her en der waren er sporen zichtbaar dat de sneeuw het graafschap zou gaan verlaten ... wat spijtig zou zijn want de landen lagen er prachtig bij ... en er was niets beter om de honden van de graaf doorheen de sneeuw te zien worstelen op zoek naar de juist geschoten jacht.
Bij de poort kwam een man aan met een paard dat me toch erg bekend voorkwam en ook de bezoeker was me niet onbekend ... maar toch twijfelde ik.

Goedemiddag Heer, de reden van uw bezoek?

Even bleef ik als verstomd kijken naar de heer....

Conrad, kijk eens goed

Heer Wijmond ... beste heer ... ik had u niet herkent ... zo .. wel zo ... de juiste toedracht wilde ik niet uitspreken, maar met een vriendelijke opende ik de poort ... welkom terug in Weesperkarspel heer wijmond .. Heer Kimahri zal enorm blij zijn u terug te zien.

Conrad

Posts : 27
Join date : 2015-12-12

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum