Aankomst Galrador

Go down

Aankomst Galrador

Post by Galrador on Sun 18 Dec 2016 - 11:26

Hij was al meerdere malen uitgenodigd om eens langs te komen, maar tot vandaag was het er nooit van gekomen. Toch had Galrador besloten om op de uitnodiging van Kimahri in te gaan en eens langs te komen tijdens een van zijn reizen naar Holland.

Bij de poort aankomend, zag hij een man staan. Dit moest de poortwachter zijn waar Kimahri over had gesproken. Hij stopte bij de man en begroette hem. Goedemorgen beste man. Zou u mij kunnen vertellen of de heer des huizes ook aanwezig is en of deze wellicht in de gelegenheid is om mij te ontvangen?

Galrador

Posts : 6
Join date : 2016-12-02

Back to top Go down

Re: Aankomst Galrador

Post by Conrad on Mon 19 Dec 2016 - 22:20

Even wreef ik men handen op elkaar .... wat was de koude toch snel over het land getrokken dit jaar.
Een goede jacht daar zouden we goed warm van worden, even lach ik en denk dan de uitgebreide after jacht met heer Kimahri....
Men gedachten worden verstoord door een bezoeker die het woord nam bij de poort.....


Goedemorgen beste man. Zou u mij kunnen vertellen of de heer des huizes ook aanwezig is en of deze wellicht in de gelegenheid is om mij te ontvangen?

Morgend Heer .... even stopte ik in men woorden daar ik deze heer zijn naam niet eens wist ... was ik nu zo vergeetachtig geworden.

U kiest een mooi moment uit om Weesperkarspel te bezoeken ...Heer Kimahri is aanwezig in het kasteel .. ik kan u naar hem begeleiden of zoekt u liever eerst rust op in de gastenvleugel van het kasteel?

Conrad

Posts : 27
Join date : 2015-12-12

Back to top Go down

Re: Aankomst Galrador

Post by Galrador on Fri 23 Dec 2016 - 19:26

Ik knikte dankbaar naar de man. Hoewel de reis naar het landgoed van Kimahri niet al te lang was geweest, had de kou toch zijn invloed gehad. Ik zal de keuze aan Heer Kimahri laten. Mijn zaken hier zijn niet dringend. Zolang er een warm vuur en wellicht een versnapering of twee aanwezig is, zal ik geduldig op de heer des huizes wachten. U kunt hem melden dat Galrador van der Valck eindelijk op zijn uitnodiging is in gegaan.

Galrador

Posts : 6
Join date : 2016-12-02

Back to top Go down

Re: Aankomst Galrador

Post by Conrad on Sun 25 Dec 2016 - 11:24

De man leek toch meer de invloed van de kou te voelen ...een goede knetterende open haard zou deze heer deugt doen....

Ik zal de keuze aan Heer Kimahri laten. Mijn zaken hier zijn niet dringend. Zolang er een warm vuur en wellicht een versnapering of twee aanwezig is, zal ik geduldig op de heer des huizes wachten. U kunt hem melden dat Galrador van der Valck eindelijk op zijn uitnodiging is in gegaan.

Zal ik doen heer ...met een vriendelijke knik keek ik naar de man en opende de poort .... Heer kimahri zal u ontvangen in de westervleugel.

Conrad

Posts : 27
Join date : 2015-12-12

Back to top Go down

Re: Aankomst Galrador

Post by Galrador on Wed 28 Dec 2016 - 18:20

Dank u vriendelijk. Galrador knikte naar de man, alvorens hij zijn weg richting het kasteel vervolgde terwijl hij 'westervleugel' in zijn hoofd bleef opnoemen. In deze kou zou men zelfs het simpelste gegevens kunnen vergeten.

Galrador

Posts : 6
Join date : 2016-12-02

Back to top Go down

Re: Aankomst Galrador

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum