Aankomst Ariana

Go down

Aankomst Ariana

Post by Ariana. on Sat 5 Mar 2016 - 21:40

Het was te lang geleden dat ze haar oude stadsgenoot had gezien. Een tijd lang hadden ze contact gehouden, maar toen was ze terug wat teruggetrokken geraakt. Het leven maakte haar niet veel meer uit, zeker niet het actieve deel er van. De mensen bleven maar met viezigheid naar elkaar gooien en niemand gunde elkaar het licht in de ogen. Dat was de reden waarom ze weg was gegaan uit Holland. Maar nu is ze terug en ze weet niet zeker of ze daar wel zo blij mee is. Rustig houdt ze halt voor de grote poorten en kijkt naar de deuren die gesloten zijn. Dan staart ze omhoog, maar ook daar is niemand aanwezig. Zuchtend stapt ze af en klopt enkele malen op het hout, waarna ze wacht.

Ariana.

Posts : 50
Join date : 2016-03-05

Back to top Go down

Re: Aankomst Ariana

Post by Christopher. on Sat 5 Mar 2016 - 22:05

Wat een stilte leek er over het domein te heerzen ... de laatste dagen leek er genoeg activiteit voor jaren te zijn als men enkele delen van het domein opknapte.
Toch was er niets beter dan de jacht en men eigen plekje in het bos, waar men broer me zoveel als hij kon me uithaalde.
Wild was er genoeg rondom het domein en Jah waakte zeker over ons ... maar het vuur helpte zeker ook.
Orion was nog ten mijne gediende en na een goede draf zag ik een vrouwe bij de poorten staan .... de teugels van orion bij me sprak ik de vrouw aan.


Beste Vrouwe ... zoekt u iemand .. kan ik u helpen?

Christopher.

Posts : 8
Join date : 2015-12-14

Back to top Go down

Re: Aankomst Ariana

Post by Ariana. on Sun 6 Mar 2016 - 20:14

Achter zich hoort ze het zachte geluid van hoefgetrappel. Ze draait zich om en glimlacht zachtjes als ze de man nader ziet komen. Het kan niet anders dan dat dit Christopher is, bedenkt ze zich. De duidelijke trekken in het gezicht hebben veel weg van zijn broer Kim. Wanneer hij dicht genoeg is, stelt hij haar een vraag en zachtjes knikt ze. Wel ja, edele heer. Ik had graag met de landheer van dit domein gesproken. Graaf Kimahri Mason. Zou u misschien zo vriendelijk willen zijn te kijken waar hij is en of hij vrouwe Ariana wil verwelkomen op zijn grootse kasteel?

Ariana.

Posts : 50
Join date : 2016-03-05

Back to top Go down

Re: Aankomst Ariana

Post by Christopher. on Sun 6 Mar 2016 - 22:05

De vrouwe die voor me stond bij de poort leek erg vriendelijk en ergens had ik een gevoel dat ik haar al eens had ontmoet.
Toch kon ik in mijn diepste gedachten deze vrouw niet plaatsen enzag haar ook naar me kijken, zou deze vrouw mij mss kennen.
Met een vriendelijke knik word men vraag snel beantwoord en ook de reden waarom deze vrouwe bij het domein aangekomen was .... een kennis van Kim.


Wel ja, edele heer. Ik had graag met de landheer van dit domein gesproken. Graaf Kimahri Mason. Zou u misschien zo vriendelijk willen zijn te kijken waar hij is en of hij vrouwe Ariana wil verwelkomen op zijn grootse kasteel?

Vrouwe Ariana ... u kan me gerust volgen dan kan uw paard ten stalle gezet worden ... mijn broer zal u zeker willen ontvangen.
Als ik nu ook wist waar hij is ..
glimlach ik naar vrouwe ariana, maar naar de zoete geur dat ik rook bij de rand van het bos is hij wrs in de bakkerij.

Chris opende de poort volledig en liet de vrouwe gebruik maken van de open ruimte om samen met haar paard verder te komen.

De teugels van orion nam ik stevig bij me en maande Ariana aan om me te volgen ....
we zijn niet erg ver verwijderd van de stalling ariana .. volgt u me maar.

Christopher.

Posts : 8
Join date : 2015-12-14

Back to top Go down

Re: Aankomst Ariana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum